Asfaltări în diferite stadii pe diferite străzi ale oraşului


Pe mai multe străzi din municipiu se lucrează în paralel la asfaltări. Lucrările avansează cât se poate de mult, ţinând cont şi de faptul că se apropie iarna. Cert este că înainte de a se încheia anul locuitorii anumitor străzi din Făgăraş vor circula pe asfalt şi pe trotuare noi.
Se așterne, astăzi, ultimul strat de asfalt pe Șoseaua Combinatului. În același cartier, pe strada Luncii s-a așternut primul strat. La fel și pe majoritatea tronsoanelor de pe strada Plopului. Urmează să fie ridicate la cotă căminele și gurile de scurgere a apelor pluviale, apoi va fi așternut ultimul strat de asfalt.
Pe strada Anton Pann, unde ultimul strat de asfalt a fost deja așternut, trotuarele vor fi finalizate săptămâna aceasta.
Pe strada Negoiu, așternerea ultimului strat de asfalt și, concomitent, lucrările pentru realizarea trotuarelor vor începe săptămâna viitoare. Tot atunci, pe străzile finalizate vor fi executate marcajele rutiere, în funcție de condițiile meteo, și se vor monta indicatoarele de circulație.
De asemenea, firmei care se ocupă de modernizarea iluminatului public i s-a adus la cunoștință să refacă trotuarele pe care a intervenit pentru executarea lucrărilor, având în vedere că asfaltul așternut pentru repararea acestora este de calitate inferioară.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.