Camelia Bertea, noul primar al oraşului Victoria, a fost confirmată cu Covid-19. ,,Este o perioadă grea, dar va trece”, susţine aceasta


Abia ce a câştigat alegerile locale şi a şi dat peste primul hop! Noul primar al oraşului Victoria, recent câştigător al scrutinului din 27 septembrie, a anunţat că s-a infectat cu virusul Sars-Cov-2.

Camelia Bertea este optimistă şi spune că, deşi va fi o perioadă grea, va trece şi se va putea întoarce la activităţile administrative.

,,Vă mulțumim din nou pentru toată încrederea pe care ne-ați acordat-o. Suntem pregătiți și doritori să începem munca asiduă pentru prezentul și viitorul orașului. Viața este însă imprevizibilă uneori și acum avem un mic hop de trecut. Din păcate, azi am fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Este o veste neașteptată și vine o perioadă grea, care însă va trece. Vă asigurăm că facem toate demersurile legale pentru a nu întârzia prea mult învestirea în funcțiile în care ne-ați trimis. Rămânem concentrați și pregătiți să ne punem în slujba voastră“, a declarat noul primar al oraşului Victoria.

Camelia Bertea (USR) l-a învins pe primarul în funcţie al localităţii, Gheorghe Cristian (PNL) la alegerile locale din 27 septembrie, cu un scor surprinzător. A obţinut 1.445 de voturi, comparativ cu cele 730 de voturi ale liberalului.

,,Anul 2020 s-a dovedit a fi anul marilor provocări. Următorii patru ani vor fi anii schimbării. Ne vom ține promisiunile, vom fi alături de fiecare cetățean al orașului nostru, vom face tot ce este legal și omenește posibil pentru ca la ceasul bilanțului să puteți afirma cu mândrie, alături de noi, că „Da, s-a făcut ceva! Am reușit să schimbăm în bine orașul nostru!” Nu ne-am propus imposibilul. Știm că va fi greu, știm că vom întâlni obstacole pe care ne vom strădui să le depășim prin colaborare, comunicare, transparență și identificarea celor mai bune soluții pentru noi toți”, a declarat noul primar după câştigarea scrutinului.

Iată că primul obstacol nu a întârziat să apară. Camelia Bertea a fost sinceră cu locuitorii oraşului şi a ţinut să le împărtăşească această veste pe reţeaua de socializare Facebook.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.