Cel puțin 50 de străzi modernizate până la finalul acestui an, în Făgăraș


 • Lucrări ample de modernizare pe mai multe artere din oraș au loc în această perioadă în Făgăraș. Până la finalul acestui an sunt preconizate a se moderniza cel puțin 50 de străzi

Gheorghe Sucaciu, primar municipiul Făgăraș

Potrivit primarului Gheorghe Sucaciu, două proiecte de modernizare a străzilor sunt în implementare în acest moment, la Făgăraș. ,,Avem două proiecte în momentul de față în implementare. Unul finanțat de Ministerul dezvoltării și unul din fonduri europene. Până la finalul acestui an trebuie să finalizăm aproximativ 50 de străzi din Făgăraș, ele să fie modernizate. Vom începe, în următoarea perioadă, și alte străzi pentru a fi modernizate, vom avea o strategie pentru a devia traficul și pentru a avea circulația fluentă în Făgăraș. trebuie să fim conștienți că, fără acest mic deranj, nu vom putea moderniza străzile, nu puutem moderniza nici spațiile verzi, nu putem cosntrui piste de biciclete, ceea ce ne propunem prin aceste proiecte. Ca și plan de investiții, ne propunem în acest an să avem minim 50 de străzi modernizate. Urmând ca anii viitori să modernizăm toate străzile din municipiu”, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Reamintim că un nou șantier s-a deschis pe strada Negoiu, pentru continuarea lucrărilor de modernizare a străzii. Începând de luni, 5 aprilie 2021, traficul se  desfășoară astfel: tronsonul intersecția cu str. Uniunii – gara CFR, circulație pe o singură bandă și va fi semaforizată, iar tronsonul gara CFR – sediul Apă-Canal, închis total. Accesul în zona industrială franceză va fi posibil din DN 1 (benzinăria Rompetrol).

Tot de luni, 5 aprilie 2021, pentru fluidizarea traficului rutier, circulația pe strada Trandafirilor se desfășoară în ambele sensuri. Măsura este valabilă până la finalizarea lucrărilor pe străzile Octavian Paler, 13 Decembrie și Negoiu. Începând de marți, 6 aprilie 2021, vor fi executate lucrări de reabilitare a străzii Luncii 1 din cartierul Combinat. Accesul auto va fi interzis, circulația fiind permisă pe stada Luncii 2.

(Alina ROMAN)
2 thoughts on “Cel puțin 50 de străzi modernizate până la finalul acestui an, în Făgăraș

 1. Ointrebare

  Pe cate strazi “modernizate” preconizati ca se va putea circula cu masina fara sa se dezmembreze dupa asfaltare? Deja au aparut gropi in stratul de asfalt milimetric turnat in bataie de joc pe “bulevard”. Sau erau cumva prevazute in “proiect”? Chiar la infinit carpeli care nu tin nici macar 1 luna?

  Reply
 2. Alexandru

  Strazile care sunt in lucru, au o lungime de cca.50 de metri! Se lucreaza in atatea locuri,caci nu mai ști pe unde sa mergi!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.