Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Făgăraș a intrat în scenariul roșu!


Timp de 14 zile Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Făgăraș este în scenariul roșu! Hotărârea a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov.

„Luând în considerare adresa Direcției de Sănătate Publică a Județului Brașov nr. 12905/29.10.2020, precum și adresa Inspectoratului Școlar al Județului Brașov nr. 9225/29.10.2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 36/29.10.2020, care prevede următoarele: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Făgăraș, județul Brașov va funcționa pentru o perioadă de 14 zile în „scenariu roșu”. Conducerea acestei unităţi de învăţământ are obligaţia implementării acţiunilor şi măsurilor de prevenire şi combatere a infectării cu virusul SARS-CoV-2 şi de organizare şi desfăşurare a activităţilor didactice, de predare şi instruire în noul context epidemiologic, în conformitate cu legislaţia în vigoare“ se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Brașov.
Hotărârea a intrat în vigoare la data emiterii, iar monitorizarea aplicării acesteia revine Inspectoratului Școlar Județean Brașov.

Hotărârea poate fi citită AICI – CLICK


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.