Circula fără permis pe străzile din Făgăraș și nici n-a vrut să oprească la semnalul oamenilor legii. Bărbatul a fost reținut


Un șofer a fost reținut de polițiștii făgărășeni, după ce nu a oprit la semnalul de oprire. După o urmărire pe mai multe străzi din municipiu, mașina a fost oprită, prin blocare.

Astfel, oamenii legii au aflat că tânărul conducător auto nu avea permis de conducere.

,,Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au dispus cercetarea penală a unui bărbat și reținerea acestuia după ce s-a constatat că a condus autovehiculul fără să dețină permis de conducere. La data de 10 noiembrie a.c., în cadrul unor activități de control al traficului, pe care polițiștii făgărășeni le-au desfășurat în vederea identificării celor care nu respectă legislația rutieră, au efectuat semnal de oprire unui autovehicul care circula pe 13 Decembrie, în localitate. După efectuarea semnalului de oprire, conducătorul auto nu s-a conformat și a demarat, în încercarea de a scăpa de polițiști, însă după o urmărire pe mai multe stăzi din localitate, autovehiculul a fost oprit forțat, prin blocare. În cadrul efectuării verificărilor asupra persoanei identificate la volanul autovehiculului, s-a stabilit și motivul reacției avute de aceasta la vederea echipajului de poliție, anume faptul că tânărul conducător auto nu era deținător de permis de conducere”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brașov.

A fost întocmit un dosar penal, iar în acest moment sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, poliștii au dispus și reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al I.P.J. Brașov. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș și să fie dispuse măsurile legale la finalizarea anchetei.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.