Cum se va desfășura ultima săptămână de școală în instituțiile de învățământ din Făgăraș


  • Orele în ultima săptămână de școală, care se suprapune cu examenul de Evaluare Națională, se vor organiza și cu prezență fizică acolo unde este posibil, și online

Pentru ultima săptămână de cursuri, fiecare școală a decis dacă elevii din celelalte clase vor învăța online sau fizic în zilele în care se desfășoară Evaluarea Națională. Examenul are loc în zilele de marți, 22 iunie, (Limba şi literatura română) și joi, 24 iunie (Matematică), iar pe 25 iunie se va desfășura proba la Limba şi literatura maternă. În plus, luni, 21 iunie, este zi liberă (Rusaliile) și elevii nu merg la școală.

Colegiul Național ,,Radu Negru”: La acest colegiu, în zilele de marți, 22 iunie și joi, 24 iunie, clasele a -III-B, V-VII vor avea predare asincron deoarece profesorii de la clasă sunt supraveghetori la examene. De asemenea, premierea elevilor pentru ciclul primar, V-VII, IX –XI se desfășoară la nivelul fiecărei clase după cum urmează: miercuri, 23 iunie – ciclul gimnazial, începând cu ora 9,00, iar joi, 24 iunie – ciclul primar și liceal, începând cu ora 9,00;
Colegiul Național ,,Doamna Stanca”: La acest colegiu, în zilele de marți 22 iunie, și joi, 24 iunie, elevii care învață în clădirea principală vor face orele online, întrucât în această clădire se va desfășura Evaluarea Națională. Iar elevii din ciclul primar, care învață în clădirea cu sala de sport, vor merge fizic la școală marți și joi. Doar miercuri, când nu e probă de evaluare națională, elevii din liceu vor veni la școală fizic. De asemenea, la această unitate de învățământ vineri, 25 iunie, va avea loc proba de Limba şi literatura maternă.

Colegiul Aurel Vijoli

Colegiul ,,Aurel Vijoli”: În zilele de marți, 22 iunie și joi, 24 elevii, elevii vor veni la școală de la ora 12.00, după evaluarea națională. Aici, toți elevii vor veni fizic la școală, însă orele se vor desfășura după-amiaza.

Liceul Teologic ,,Sf. C-tin Brâncoveanu”

Liceul Teologic ,,Sfântul Constantin Brâncoveanu”: La acest liceu, întrucât mai mulți profesori sunt implicați în examenul de evaluare națională, în zilele de marți și joi orele se vor desfășura exclusiv online. De asemenea, vineri, 25 iunie, va avea loc și o festivitate de încheiere a anului școlar.

Liceul Tehnologic ,,Dr. Ioan Șenchea”: Aici, orele se vor desfășura normal, fizic, la școală, întrucât aici sunt doar elevi de liceu și de școală profesională. Astfel, anul școlar se va încheia pe 16 iulie.

Școala Gimnazială ,,Ovid Densușianu”: Încă nu a fost hotărât în Consiliul de Administrație al școlii.

Anul şcolar se încheie, pentru majoritatea elevilor, în 25 iunie. Elevii claselor a XII-a au încheiat cursurile din 4 iunie. Cei din clasele a VIII-a încheie în 11 iunie.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.