„Cutiuța călătoare“ a împărțit toate cadourile copiilor cuminți și silitori!


mos craciun cutiuta calatoare daruriMoș Crăciun nu i-a uitat pe copilașii cuminți din Țara Făgărașului, care merg la școală și învață foarte bine. Cu ajutorul „Cutiuței Călătoare“ Moșul a ajuns în localitatea Cuciulata, la Școala Primară Băieși, acolo unde a fost așteptat de toți copilașii care frecventează școala.

Micuții i-au spus poezii, i-au cântat colinde și i-au arătat Moșului caietele lor de școală. Iar bătrânul moș le-a dăruit tututor cadourile mult așteptate. Totul a fost posibil cu ajutorul campaniei demarată de Cutiuța Călătoare – Ana Borca și Anca Batiu.

„Le mulțumim tuturor donatorilor, care au făcut posibil acest demers al nostru, al Cutiuței Călătoare. Dacă la început aveam pe listă 55 de copilași, iată că, la final, am ajuns la aproape 90 de copilași, toți frumoși, cuminți și cu note foarte bune la învățătură. Moșul a împărțit darurile la 56 de școlari și 30 de preșcolari de la Școala Primară Băieși – Cuciulata, comuna Hoghiz. Suntem fericite că am adus bucuria, chiar dacă poate ea durează doar cât o floare de mac, recunoscătoare tuturor celor ce au făcut posibilă ziua, “Dar din dar se face Rai”!“, ne-a declarat Anca Batiu, Cutiuța Călătoare.

Donatorii nu au fost doar din Făgăraș, ci și din alte orașe ale țării și chiar din străinătate. De asemenea, a fost dăruită și o imprimantă pentru școala din Cuciulata.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.