Din păcate, pisicuța călcată în picioare de un bărbat, nu a supraviețuit!


Din păcate, pisicuța călcată în picioare ieri de un făgărășean, nu a supraviețuit! Cu toate eforturile făcute de către un medic veterinar din Făgăraș, pisica fusese grav rănită, astfel că nu a mai avut șanse de supraviețuire.

Pisicuța nu a supraviețuit. Medicul veterinar a încercat să o salveze, dar ea avea și hemoragie internă, pentru că fusese călcată în picioare. Aștept acum raportul necropsiei, am și radiografiile care să demonstreze cu câtă cruzime a fost călcată de acel om și voi merge mai departe. Sper să se facă dreptate. Orice viață contează!“, a spus Georgiana Neagu, președintele Asociației SOS Arms.

Reamintim că ieri, miercuri, 18 noiembrie, un făgărășean a fost văzut de mai mulți oameni, inclusiv de către o mămică cu cei doi copilași, cum călca fără oprire o pisicuță în picioare. În acest caz polițiștii făgărășeni au deschis un dosar penal pentru făgărășeanul de 43 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “rănirea sau schingiurea animalelor”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

(A.R.)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.