Doi candidați la primărie au același număr de voturi. Se reia votarea peste două săptămâni


Alegerile vor fi reluate în comuna Cheţani, județul Mureș, după ce pentru funcţia de primar s-a înregistrat o egalitate de 431 de voturi la 431, între actualul primar, Emil Florin Mocan (PSD) şi candidatul Alianţei PMP-Forţa Dreptei, Daniel Bega.

Candidatul Alianţei PMP-Forţa Dreptei, Daniel Bega, a acuzat că au fost „flotanţi mutaţi în scop electoral” și că regretă că nu le-a contestat vizele.

„Îmi pare rău că nu am contestat flotanţii mutaţi pentru scop electoral, actuali angajaţi în cadrul Primăriei Cheţani, ce până acum câteva luni erau înregistraţi şi cu indemnizaţie de transport, ei locuind fizic şi real în Luduş”, a spus Daniel Bega.

Primarul comunei Cheţani, Emil Florin Mocan, a spus că voturile au fost numărate şi de 7-8 ori şi că această situaţie de egalitate a fost dorinţa cetăţenilor.

„Dorinţa cetăţenilor a dus la această egalitate de voturi. Trebuie să respectăm rezultatele. În continuare îmi voi aduna echipa şi să câştigăm, să ducem o campanie curată. Din păcate, adversarii au dus o campanie murdară, cu minciuni. (….) Sunt secţii de votare în care voturile exprimate s-au numărat şi de 7-8 ori, în special la Cheţani. Am înţeles că prin lege peste două săptămâni, de Rusalii, se va organiza un nou tur de scrutin”, a spus Emil Florin Mocan, într-o declarație de presă.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.