Doi făgărășeni fără permis au fost depistați de polițiști circulând pe drumurile din județ


Doi făgărășeni au fost depistați duminică, 11 septembrie, în timp ce conduceau fără permis pe drumurile din judeţ.

Astfel, duminică, 11 septembrie, în jurul orei 15.40, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 49 ani, din municipiul Făgăraș, care conducea un autovehicul pe DJ104B, pe raza localității Sebeș. În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii Secției de Poliție Rurală Voila continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Tot duminică, 11 septembrie, în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 30 ani, din municipiul Făgăraș, care conducea un autovehicul pe DJ105A, pe raza localității Rotbav.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.