Două autoturisme, implicate într-un accident pe DN1, între Codlea și Vlădeni. O persoană este încarcerată


ACTUALIZARE: Doua dintre victime refuza transportul la spital. Persoana încarcerată a fost scoasă din autoturism, i s-a acordat asistenta medicala la fața locului de către personalul SMURD si va fi transportată la Spitalul Judetean Brașov. Aceasta este constienta.
ȘTIREA INIȚIALĂ: Traficul este blocat acum pe DN1, între localitățile Codlea și Vlădeni, din cauza producerii unui accident de circulație.
Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autoturisme.
,,Accident rutier pe DN1, între localitățile Codlea și Vlădeni, între 2 autoturisme. Din primele informatii, în urma accidentului au rezultat 3 victime, dintre care una încarcerată. La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, doua echipaje SMURD, o ambulanță SAJ”, a explicat maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov.
,,Pe DN1, la km 192 + 500 m, a avut loc un accident rutier, coliziune între două autovehicule. În urma producerii accidentului rutier au rezultat trei victime, dintre acestea una este încarcerată. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, a declarat agent principal de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.