Efectele ploilor din ultimele 12 ore. Pompierii au intervenit la peste 30 de solicitări. Un acoperiș din satul Ohaba a luat foc


Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, în ultimele 12 ore, în urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice, au fost inundate mai multe gospodării, subsoluri și străzi din judetul Brasov.

Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundațiilor, pompierii brașoveni au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din gospodării și din subsolurile mai multor locuințe.

S-a intervenit la peste 30 de solicitari cu autospeciale si motopompe din dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, pentru evacuarea apei din mai multe gospodarii din municipiul Brasov si din localitatile: Râșnov, Moieciu, Șimon, Predeal, Augustin, Codlea, Ohaba, Simon.

Apele sunt în retragere.

Totodată, din cauza trăznetelor, acoperisurile a doua case din localitatile Ohaba și Râșnov au fost cuprinse de flăcari. S-a intervenit pentru localizarea si stingerea incendiilor.

De asemenea s-a actionat si pe DN 13 si DN 73 A pentru degajarea carosabilului.

Important de precizat este faptul că în niciuna dintre situațiile gestionate nu s-au înregistrat victime și nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală.

 

Foto: arhivă

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.