FOTO / Copilașii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Făgăraș l-au întâmpinat de Moș Crăciun cu colinde și poezii


  • Astăzi a fost o zi magică pentru copilașii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Făgăraș. Îmbrăcați în costume populare confecționate și cu ajutorul lor chiar în școală, l-au așteptat cu sufletul la gură pe Moș Crăciun. Dar, pentru că bătrânelul s-a lăsat așteptat, copiii i-au cântat colinde și i-au recitat poezii de iarnă.

Copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Făgăraș au așteptat de mult timp această zi. Ajutați de doamnele învățătoare, aceștia  s-au pregătit cu mult entuziasm pentru serbarea de Crăciun. S-au îmbrăcat în costumele populare confecționate chiar la ei în școală și l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu cântece și poezii specifice sărbătorilor de iarnă.

,,Copilașii s-au pregătit și de această dată pentru a veni în întâmpinarea lui Moș Crăciun. De la clasa pregătitoare și până la clasa a XII-a profesionaă, toți au fost tare încântați și au pregătit cântece, colinde, obiceuiri, precum capra sau ursul. De asemenea, au pregătit și o șezătoare. Bineînțeles, s-au pregătit intens în ultimele zile, pentru ca totul să iasă perfect. Nici de această  dată Moș Crăciun nu a uitat de ei și, cu ajutorul unei sponsorizări, a unei firme căreia îi mulțumim din tot sufletul, toți au primit cadouri. Iar bucuria de pe fețele lor a fost copleșitoare’‘, a declarat Alina Torok, directorul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Făgăraș.

Tinerii au cântat colinde, au spus poezii şi au dansat, arătându-şi talentul celor prezenţi. În tot acest timp, au etalat, pe rând, costume populare româneşti şi altele, în funcţie de dansurile pe care le-au executat. La final, Moș Crăciun a împărțit daruri tuturor copilașilor de la serbare.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.