FOTO-VIDEO| Căutările copilului dispărut au fost sistate. Vor fi reluate dimineață


Căutările copilului dispărut duminică seara din Bogata au fost sistate în această după-masă. Acestea vor fi reluate de dimineață.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliția Mun. Făgăraș, Secția 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari au pornit încă de duminică seara în căutarea a doi copii de 14 ani, care au ieșit la joacă în satul Bogata și nu s-au mai întors.

Unul din cei doi minori a fost găsit duminică seara, în jurul orei 22.00, în râul Olt, fără suflare. Astăzi, efective mărite au căutat toată ziua trupul celui de-al doilea copil, însă în zadar. „Din partea IJJ Brașov (Jandarmeria Brașov) participă la căutare un ofiței, 20 subofițeri și un câine de serviciu“, au transmis și reprezentanți ai Jandarmeriei Brașov. „Din partea ISU participă la căutări 24 de de cadre militare – 23 subofițeri și un ofițer. La ora 17.30 căutările copilului dispărut au fost sistate și se reiau mâine dimineață“, a transmis maior Ciprian Sfreja, ISU Brașov. „Echipe operative formate din polițiști din cadrul IPJ Brașov s-au format în echipe și au desfășurat activități de căutare pe raza localității Bogata, a localităților învecinate, precum și pe cursurile de apă a râului Bogata și a râului Olt“, a transmis și agent de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov.

Reamintim că duminică seara, doi minori de 14 ani, au ieșit la joacă în localitatea Bogata și nu s-au mai întors.

foto/video: ISU Brașov
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.