Handbaliştii de la CSM anunţă că vor rămâne să joace pentru echipa Făgăraşului


Căpitanul echipei CSM Făgăraș, Răzvan Mateoniu, a transmis în numele colegilor săi un mesaj pe care l-au publicat susţinătorii de la Sport Fan Făgăraş. Potrivit căpitanului, jucătorii vor continua să joace pentru CSM Făgăraş. Ei au aflat că până la 1 ianuarie 2021 contractele vor rămâne neschimbate în ce priveşte salarizarea, dar după această dată situaţia banilor va fi incertă.

Autorităţile locale au anunţat că vor diminua sumele pe care le alocă anual clubului sportiv, în special echipei de handbal, pentru a folosi banii în proiecte de care să beneficieze toată comunitatea.

Conducerea clubului a reacţionat cu resemnare la asemenea veste şi a anunţat că va continua chiar şi aşa competiţia în Liga Zimbrilor. Au mai arătat oficialii de la CSM că bugetul de salarii va fi diminuat cu 60% la această secţie.

A fost foarte aşteptată şi o reacţie din partea jucătorilor. Aceasta a venit pe seară. Handbaliştii au transmis că deocamdată vor continua să joace la acest club. Ei nu spun, însă, foarte clar dacă vor face asta şi după 1 ianuarie 2021, când se preconizează tăierea salariilor.

Iată mai jos mesajul sportivilor: 

,,Noi, handbaliștii de la CSM Făgăraș, rămânem trup și suflet pentru echipa orașului. Pentru că suntem parte din ea. Alături de antrenori, de oficiali, de sponsori, de spectatori. Suntem aici pentru a juca handbal, pentru a da totul pe teren și pentru a ne respecta înțelegerea. Componenții echipei de handbal masculin vor respecta 100% și cu maximă seriozitate prevederile contractuale. Chiar dacă simțim și noi că trecem printr-o perioadă dificilă, ne vom antrena la același nivel, ca până acum și vom aborda fiecare partidă cu toată responsabilitatea. Suntem și rămânem profesioniști. Înțelegem că, cel puțin până la 1 ianuarie 2021, vor fi respectate contractele. După această dată vom vedea ce va fi. Nu e foarte clar. Rămânem optimiști și ancorați. Noi jucăm sub culorile Făgărașului pentru că așa am convenit prin contract. Am fost, suntem și vom rămâne profesioniști. Mulțumim suporterilor pentru susținere! În mare măsură, pentru ei luptăm. CSM trece prin momente dificile, așa cum trece uneori și în teren. Dar luptăm în continuare. Cu speranță și încredere!

Foto: CSM Făgăraş

 

Reacţia conducerii clubului poate fi citită AICI (click).

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.