Hotelul de la Bradu, scos din nou la licitație. Care este prețul de pornire


Complexul turistic aflat pe vârful dealului din comuna Bradu, județul Sibiu, este scos din nou la licitație. Prețul de pornire este de 15,9 milioane de lei, plus TVA.

foto: Ora de Sibiu

Hotelul de pe vârful dealului este nevândut de 7 ani.  În 20 ianuarie 2023, la ora 11:00, urmează să fie din nou scos la vânzare prin licitație la aceeași sumă de bani la care a fost listat și în anul 2021, anunță colegii de la Ora de Sibiu. Potrivit lichidatorilor judiciari din Iași, hotelul este finisat în proporție de 70%, dintre care demisolul este finisat în proporție de 60%, parterul finisat în proporție de 80-90%, etajul unu și doi, finisate 100%,  iar etajul trei și patru, doar în proporție de 30%.

Complexul turistic este situat pe un teren de 8.5 ha, pe o colina din comuna Bradu, localitate Avrig, din județul Sibiu și are panorama de 360 grade, la 400 m de DN1 ce leagă Sibiul de Brașov. Hotelul este structurat pe șase nivele, având suprafața construită de peste 12.100 mp și are o capacitate de cazare de 274 locuri dispuse în 105 camere duble, 12 single, 5 apartamente și 4 garsoniere.

Hotelul beneficiază de recepție cu lobby bar, două săli de conferință cu capacitate de 220 locuri, respectiv 160 locuri, două restaurante cu capacitate de 280 locuri, respectiv 180 locuri, toate finisate 100%. Complexul este prevăzut cu o sală conferință secundară cu capacitatea de 160 locuri, zonă de coffee break, zonă depozitare frigorifică, zonă depozitare și vestiare personal, zonă spălătorie și călcătorie, zona tehnică, zona spa, restaurant evenimente cu capacitate de 280 loc, zona recepție, zonă business corner și zonă administrativă.

Complexul turistic aparține societății Tina SRL Sibiu, intrată în procedură de insolvență și este scos la vânzare prin licitație publică pentru a doua oară. Marea investiție i-a aparținut fostului președinte al Consiliului Județean Sibiu, Constantin Morar.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.