În județul Brașov, masca redevine obligatorie în apropierea școlilor


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașova hotărât ca de luni, 13 septembrie, masca de protecție va redeveni obligatorie în apropierea școlilor, pe o rază de 100 de metri în jurul școlilor, grădinițelor și creșelor.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 165/2021, care prevede următoarele:

Art.1 În aplicarea art.1 din Ordinul 699/67/2021 al Ministrului Sănătății și al Ministrului Afacerilor Interne, este obligatorie purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, spațiile comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, stații pentru transportul în comun.

Art.2 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul unităților de învățământ, pentru persoanele care staționează în acest perimetru.

Art.3 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov au obligația informării populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse în prezenta hotărâre.

Art.4 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării și respectării acestora.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.