Jandarm făgărășean, la startul ultramaratonului „Autism 24H”


Jandarmul făgărăşean Ciprian Lie, din cadrul Detaşamentului Făgăraş, s-a aflat, în acest sfârşit de săptămână, la startul unuia dintre cele mai iubite evenimente caritabile din ţara noastră, „Autism 24H”, de la Mamaia.

El a făcut parte din echipa Jandarmeriei Române, care a alergat pentru o cauză nobilă. Fiecare kilometru alergat a însemnat o donaţie pentru cauzele înscrise.

Ciprian Lie este pasionat de sport, mişcare şi alergare în mod special, având la activ mai multe participări la evenimente caritabile. „Felicitări, Ciprian! Îţi mulţumim pentru omenia şi empatia de care dai dovadă!”, a transmis Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov.

„Autism 24H” este un ultramaraton care atrage atenţia asupra indiferenţei si marginalizării prin care trec zilnic copiii cu nevoi speciale, iar fiecare kilometru alergat de participanţi se transformă în ajutor pentru aceşti copii.
Evenimentul din staţiunea Mamaia se desfăşoară pe o distanţă de 3 kilometri, pe plajă, lângă firul de apă. Toţi kilometrii parcurşi de participanţi se transformă în fonduri pentru cauza socială pe care aleg să o susţină.
Au luat startul în competiţia caritabilă nu mai puţin de 794 de oameni, în total fiind donaţi 41.275 kilometri. Au fost realizate, astfel, 3.976 de donaţii, media acestora fiind de 103,81 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.