La Victoria se vor construi două blocuri de locuințe pentru tineri și specialiști în sănătate și învățământ. Primarul Camelia Bertea a semnat contractul de finanțare


Anul nou începe promiţător pentru oraşul Victoria! Un nou contract de finanțare a fost semnat marți, 10 ianuarie, la București. Este vorba despre un contract de finanțare prin PNRR, construirea a două blocuri de locuințe pentru tineri și specialiști în sănătate și învățământ.

Valoarea proeictului este de 880.860 euro.

,,Vă reamintesc că finanțarea este 100% nerambursabilă, valoarea fără TVA fiind finanțată prin PNRR, iar TVA-ul fiind suportat de la bugetul de stat. Proiectul prevede construirea a două clădiri cu parter, etaj și mansardă, fiecare clădire având câte 6 apartamente. Loturile de teren sunt deja pregătite: acestea se află în noul cartier Farcaș şi au câte 600 mp fiecare.

Atunci când vom da locuinţele în folosinţă, noii locatari vor beneficia de absolut toate utilităţile necesare, întrucât am început de mult amenajarea terenurilor, construirea drumurilor, aleilor, a reţelelor de gaz, apă şi canalizare, pentru a putea oferi tinerilor condiţii cât mai bune de trai’’, a declarat primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.