Locuitorii comunei Șercaia primesc lemne de foc


Anul acesta, frigul a venit încă din luna septembrie, ceea ce a făcut ca oamenii să înceapă deja încălzirea locuinței cu mult mai devreme decât s-au așteptat. În comuna Șercaia, la fel ca în aproape toată Țara Făgărașului, încălzirea cu lemne a rămas de bază, mai ales că de anul acesta prețul gazului a urcat la un nivel pe care puțini și-l mai permit.

În ultimele zile autoritățile locale din comuna Șercaia s-au ocupat de distribuirea lemnelor pentru foc.

Fiecare gospodărie din comună, care a avut nevoie de lemne pentru acest sezon de încălzire, a făcut o cerere, astfel că distribuirea materialului lemnos se face acum în baza acelei cereri scrise.

Primarul Cristinel Paltin a comunicat că fiecare persoană programată pentru a primi lemnul va fi informată telefonic, cu două zile înainte, pentru a cunoaște detalii despre locul în care se află lemnele și distribuirea propriu-zisă.

Lisa cu persoanele programate pentru a primi lemne va fi publicată zilnic pe pagina de Facebook a Primăriei Șercaia și pe site-ul instituției, cu o zi înainte de distribuirea lemnelor. Pe liste se regăsesc locuitori din toate cele trei sate: Șercaia, Vad, Hălmeag.

Localnicii comunei au apreciat regulmentul pe care îl practică administrația locală la împărțirea lemnelor pentru iarnă, considerându-l un proces transparent.

 Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.