Mărțișoare cu suflet! Donați și contribuiți la proiectul de înfrumusețare a Secției de Pediatrie


  • Timp de câteva zile, în centrul orașului se desfășoară Târgul de Mărțișor
  •  Dacă achiziționați mărțișoare de la standul ,,Broderie cu stil by Maia” contribuiți la înfrumusețarea Secției de Pediatie a Spitalului Municipal Făgăraș.

Pereții noii secții de Pediatrie vor prinde viață cu ajutorul Asociației ,,Iia Călătoare”, printr-un proiect pe care membrii acesteia doresc să îl pună în aplicare. Aceștia doresc să înfrumusețeze noua secție a spitalului din Făgăraș cu stikere viu colorate. În acest sens, membrii Asociației au pregătit și un stand cu mărțișoare în centrul orașului, la Târgul de Mărțișor, pentru ca făgărășenii să poată dona pentru acest proiect, dar și pentru a achiziționa mărțișoare realizate de artizani din Țara Făgărașului.

,,Aceste mărțișoare au fost meșteșugite cu dragoste de oameni cu inimă mare și le puteți găsi la Târgul Mărțișorului din centrul orașului. Printr-o donație puteți contribui la proiectul nostru de înfrumusețare a Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraș. În acest fel puteți dărui zâmbete și aduce curcubee în suflete de copii!”, a declarat Anca Bâtiu, coordonator proiect.

Astfel, cu o donație de minim 10 lei puteți ajuta la înfrumusețarea Secției de Pediatrie din cadrul Spitlaului din Făgăraș și veți pune un zâmbet pe fețele micilor pacienți. În noua secție, care se întinde pe o suprafață totală de aproape 793 de metri pătrați, pacienții din Făgăraș și Țara Făgărașului vor beneficia de saloane separate, loc de joacă, izolatoare, săli de tratament.

(A.R.)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.