Orașul Victoria spune prezent la ,,Let’s do it, România!”


Primăria orașului Victoria se alătură în acest an evenimentului ,,Let’s Do It, Romania!”, organizat în data de 18 septembrie 2021. Misiunea proiectului constă în mobilizarea cetățenilor, a autorităților publice, a societății civile, a companiilor private și a mass media pentru curățarea arealelor naturale din jurul localităților României.
În orașul Victoria, activitatea de anul acesta se va desfășura în data de 18 septembrie, începând cu ora 9:00, cu plecarea din fața sediului Primăriei Victoria și va consta într-o amplă acțiune de curățenie și toaletare a a zonelor verzi ale orașului, în scopul menținerii unui mediu înconjurător cât mai curat. Se dorește prin această activitate educarea și responsabilizarea întregii populații, ajutând atât mediul înconjurător, cât și pe noi înșine.
Pentru ca acțiunea să aibă un impact cât mai ridicat sunt așteptați cât mai mulți victoreni să se alăture acestui demers.
Materialele necesare desfăşurării acţiunii (saci, mănuşi) vor fi distribuite de către personalul Primăriei Victoria, în ziua desfășurării campaniei, la sediul Primăriei începând cu ora 9:00.

La nivel internațional, se vor alătura acestei acțiuni 175 de țări din comunitatea „Let’s Do It, World“, având drept scop comun o lume fără deșeuri.

Principalul partener al „Let’s Do It, România“, la nivel național, este Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.