Pachete cu alimente dăruite de Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Victoria


În ultimele două luni, în timpul stării de urgenţă şi în timpul stării de alertă decretate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, Parohia Victoria 2 a desfășurat mai multe actiuni social-filantropice pentru a veni în sprijinul persoanelor vulnerabile din oraș.

Desfăşurate cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, activităţile social-filantropice au vizat în mod special cei 50 de beneficiari ai Aşezământului Social „Sfântul Ierarh Nicolae” din parohie, aflaţi în situații cu risc social. Astfel, prin grija preotului paroh Daniel Smădu, acestora le-au fost împărțite pachete cu alimente.

„Tinând seama de faptul că multe familii, îndeosebi persoane vârstnice, bolnave, văduve din comunitatea noastră parohială au fost susținute de parohie cu o masă caldă săptămânal încă de la începutul anului 2019, ne-am dorit ca şi în situaţia actuală să fim alături de oameni, asa încât, de la debutul stării de urgenţă şi până în prezent, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reuşit să le dăruim pachete sigilate cu alimente, în valoare de 9.200 lei. Nădăjduim ca prin darurile oferite să fi adus bucurie şi ajutor oamenilor şi le mulţumim tuturor binefăcătorilor angrenați în acțiunile social-filantropice ale parohiei noastre”, a spus preotul paroh Daniel Smădu, citiat de Mitropolia Ardealului.

Aşezământul social din Parohia Victoria 2 este ridicat lângă Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” şi a găzduit în ultimii ani numeroase activităţi social-filantropice, activităţi de donare de sânge, precum şi alte activităţi culturale şi duhovniceşti menite să sprijine comunitatea din oraşul braşovean.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.