Patru elevi de la ,,Radu Negru”, cei mai buni la tenis de masă din regiune


Luni, 27 ianuarie a.c., la Grupul Şcolar ,,Dr. Ioan Şenchea” a avut loc faza regională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la tenis de masă. Această fază a fost dedicată elevilor de gimnaziu din clasele V-VIII, atât fete, cât şi băieţi, şi a adunat la start copii de la majoritatea unităţilor de învăţământ din zonă, respectiv Făgăraş, Victoria şi Rupea.

Elevii de la Colegiul Naţional ,,Radu Negru”, îndrumaţi de profesorul Ionel Novac, au reuşit să se impună şi vor reprezenta Făgăraşul la faza judeţeană, care va avea loc la Braşov, cel mai probabil la finalul lunii martie.

Elevii sunt: Andrei Duma (clasa a 7-a) – loc I, Tudor Stăneiu (clasa a 6-a) – loc II, Lidia Groza (clasa a 8-a) – loc I, Denisa Idomir (clasa a 7-) – loc II.

,,Ne pregătim în continuare la fel de serios şi sperăm ca aceste rezultate bune să se repete şi la faza judeţeană”, a declarat prof. Novac.

Elevii Colegiului Naţional ,,Radu Negru” au reuşit anul acesta să câştige, la fazele regionale ale Olimpiadei Sportului Şcolar, atât competiţia de fotbal, cât şi cele de baschet băieţi şi fete.

Anul trecut, CNRN a obţinut locul I la faza judeţeană de baschet fete şi a reprezentat judeţul nostru la faza zonală de la Târgu Secuiesc.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.