Pedofilul care a răpit și violat două fetițe din județul Brașov a primit o pedeapsă record


Pedeapsa maximă pentru România! Asta a primit pedofilul care a răpit și violat două fetițe din Vama Buzăului, județul Brașov.

Constantin Zapan a fost condamnat luni, 11 septembrie, la 35 de ani de închisoare cu executare, o pedeapsă record în România pentru astfel de fapte. Individul va executa doar 30 de ani, adică pedeapsa maximă în România.

Judecătoria Braşov a admis şi acţiunile civile formulate de procurorul de caz şi de către DGASPC pentru persoanele vătămate şi au decis ca bărbatul să plătească 1.000.000 lei pentru fiecare, în total 2.000.000 lei cu titlu de daune morale, notează colegii de la bzb.ro.
Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.
Zapan a fost găsit vinovat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală şi viol asupra unor minore de 10, respectiv 12 ani.

Reamintim că în luna noiembrie 2022 bărbatul a răpit și vilat, în repepate rânduri, două fetițe de 10 și 12 ani din Vama Buzăului, după ce a convins-o pe mama acestora că merg la un grătar, alături de alți copii.

Individul le-a luat şi nu le-a mai adus acasă. Halucinant este faptul că deşi fetele nu s-au întors acasă, părinţii lor au alertat Poliţia abia a doua zi după ce Zapan le-a luat cu el. La nici 8 ore după ce a fost dată alerta, poliţişti l-au prins pe individ lângă Ploieşti, în Valea Călugărească, la aproape 100 de kilometri de casa fetelor.

Detalii – CLICK AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.