Peste 100 de căței și pisici, sterilizați la Victoria


  • Peste 100 de căței și pisici au fost sterilizați la Victoria, într-o amplă campanie de steruilizări gratuite.

O nouă serie de sterilizări gratuite a avut loc la Victoria. În doar două zile de campanie, au fost sterilizatți peste 100 de câini și pisici.

Potrivit președintelui Asociației Save a Life, Gabriela Streza, oamenii au început să conștientizeze importanța acestui act medical și binele pe care îl face această procedură animalelor. Drept dovadă stă și numărul animalelor sterilizate, în creștere față de campaniile trecute.

,,Am început anul acesta în forță cu o nouă serie de sterilizări gratuite. Astfel, în cele două zile ale campaniei am reușit să sterilizăm peste 107 căței de pisicuțe. Mulțumesc tuturor celor au venit și care au înțeles cât de importantă este sterilizarea. A fost peste așteptări. Mulțumesc partenerilor noștri, Asociația Aulim Pitești și Tierhilfe Hoffnung și în special echipelor dlui dr George Gănescu și dlui dr Vlad Sârbu pentru profesionalism. Mulțumesc Primăria Victoria pentru asigurarea spațiului, cât și sponsorilor. Vom continua să organizăm aceste campanii lunar și sper din suflet să avem parte de cel puțin aceeași participare ca până acum”, a declarat Gabriela Streza președinte Asociația Save A Life – Salvează o Viață.

,,Un nou an, o nouă campanie, un nou început bun pentru cetățenii orasului Victoria. Mulțumim Asociației Save A Life și colaboratorilor pentru toate eforturile depuse pentru a organiza o campanie minunată. Vom continua să fim alături, până în octombrie, atât cât vremea ne va permite”, a declarat medic veterinar George Gănescu, Aulim Pitești

,,Am început maratonul de sterilizări în orasul Victoria cu 107 animăluțe sterilizate. Oamenii încep să conștientizeze importanța acestui act medical și binele pe care îl fac, în special animalelor. Drept dovadă, numărul de animale sterilizate, în creștere față de campaniile trecute. Pentru cei care nu au reușit să ajungă, îi anunțăm pe această cale că vom veni în fiecare lună, de acum până în octombrie”, a declarat medic veterinar Vlad Sârbu, Aulim Pitești

Pentru cei care nu au reușit să ajungă, medicii veterinari vor ajunge în Victoria în fiecare lună, până în octombrie.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.