Primarul a semnat contractul pentru amenajarea a 10 stații de încărcare electrice. Acestea vor fi realizate în următoarele 5 luni


Primăria Municipiului Făgăraș a anunțat că miercuri, 3 iulie 2024, a fost semnat contractul pentru proiectul ,,Furnizare stații de reîncărcare mașini electrice cu operațiuni accesorii”. Câștigătorul licitației este asocierea CRC AG (Lider de Asociere) – GENERAL ELECTRO PROEXIM (Asociat) – GENERAL SECURITY (Asociat).
După implementarea acestui proiect, locuitorii municipiului Făgăraș vor beneficia de 10 stații de încărcare moderne pentru autovehicule electrice, care vor permite încărcarea simultană a 2 autoturisme.
În baza contractului, furnizorul va livra și monta:
• 6 stații de reîncărcare, ce vor asigura câte 2 puncte de reîncărcare de 22KW AC (curent alternativ)
• 4 stații de reîncărcare, ce vor asigura câte un punct de reîncărcare de 50KW DC (curent continuu) și câte un punct de reîncărcare de 22KW AC (curent alternativ).
Durata contractului este de 5 luni de la data semnării și este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Investiția: C10-I.1.3. „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice”.
Valoarea contractului este de 1.010.507,25 lei cu TVA inclus.
Utilizarea acestor stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice va contribui la reducerea emisiilor de CO2 și la promovarea mobilității durabile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.