Reprezentantii Partidei Romilor Făgăraș au început pregătirile pentru alegerile locale din acest an


  • În vara acestui an vor avea loc alagerile locale, însă de pe acum membrii organizațiilor politice se întâlnesc pentur a pune la punct viitoarele strategii.

Luni, 21 ianuarie, a avut loc o întâlnire prealabilă a staff-ului de campanie al organizatiei Partidei Romilor Făgăraș. Ședință în care s-a conturat planul de organizare a campaniei din Făgăraș și din județul Brașov. Conducerea organizatiei a decis organizarea a 16 întâlniri regionale, care vor avea loc la sediile asociației din zonele Făgăraș, Rupea și Brașov. Mai multe organizații locale, 15 la număr, ale APRPE Brașov vor avea liste proprii de candidați, atât la funcția de primar cât și la consiliile locale. De asemenea, s-a avut în discutie și posibilitatea candidaturii la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, urmând să se ia o decizie finală în acest sens în viitorul apropiat.

„Am început să ne pregătim pentru campania electorală încă de anul trecut prin înființarea unui număr de 15 sucursale locale la nivelul județului. Credem cu tărie că vom convinge oamenii din comunitățile noastre că noi suntem singurii care-i putem reprezenta și care îi putem sprijini în soluționarea problemelor acestora. Spre deosebire de anul 2016, în prezent suntem o forță la nivel judetean și avem o echipă foarte bună și profesionistă. Vom avea candidați pe propriile liste și vom încerca să avem rezultate bune în toate localitățile unde ne vom implica politic”, a declarat Ionuț Androne, coordonator campanie APRPE Brașov.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.