S-a dat startul înscrierilor la Bikeathon


Ediţia a VIII-a a Bikeathon Țara Făgărașului va avea loc în 18 și 19 septembrie 2021, iar anul acesta va fi o premieră: cursele se  împart pe două zile pentru a se evita aglomerația și a permite o distanță mai mare între plecările de la start ale concurenților de la diferitele categorii.

Cursele lungi au loc sâmbătă, pe 18 septembrie 2021 (cele de 4 km – în scaun rulant/handbike, 71 km, 40 km și 22 km), iar cursele copiilor și de familie sunt duminică, pe 19 septembrie 2021 (cea de 10 km și cele de 1 tur, 2 ture și 3 ture de Cetate).

Bicicliștii se pot înscrie după ce aleg cursa dorită și proiectul pe care vor să-l susțină între 15 aprilie și 3 septembrie 2021, la ora 14:00, prin completarea formularului online. Bicicliștii vor fi validaţi de către Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului; pentru a deveni vizibili pe platformă, aceștia trebuie să achite promisiunea de plată. Detaliile despre trasee, modalitățile de plată și taxele de participare se regăsesc aici.

Totodată, începând cu 16 aprilie se pot înscrie pe site-ul Bikeathon și susținătorii proiectelor, cei care vor să sprijine un biciclist sau un proiect pentru care pedalează un biciclist, iar premiile pentru fundraiserul de top al lunii se păstrează și anul acesta, urmând să fie recompensați cei care atrag cele mai multe fonduri pentru fiecare din lunile mai, iunie și iulie.

Pentru această ediție, juriul a validat 10 proiecte dintre care pot alege bicicliștii și donatorii la Bikeathon Țara Făgărașului 2021. Acestea sunt: Chemarea stejaruluiSusține Motivation! #SchimbăPovestea copiilor și adulților în scaune rulante din Țara FăgărașuluiClipe speciale pentru oameni specialiDotare cameră senzorială la Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități „Sf. Nectarie” FăgărașTabere sportive și educative în naturăMini-biblioteci în fiecare salon din Pediatria FăgărașArtEcoȘura recreativă VăleniPass the Voice – program dedicat părinților copiilor cu autism și Turneu de folk brașovean.

Nu se fac înscrieri la fața locului.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.