Sâmbăta de Sus. Vânătoare de ouă pentru copii, la castel


Sâmbătă, 1 mai 2021, curtea Castelului Brâncovenesc de la Sâmbăta de Sus va fi animată de copii de toate vârstele, în încercarea lor distractivă de a găsi ouă de ciocolată.

Castelul Brancovenesc de la Sambata de Sus

Acţiunea este pusă la cale de un ONG numit Asociaţia Tineretul Sâmbetean, înfiinţat de curând cu scopul de a organiza tot felul de acţiuni de voluntariat şi nu numai pentru comunitatea sâmbeteană.

,,Ne-am adunat o mână de oameni pentru a face acţiuni de bine pentru cei din comunitatea noastră. Iniţial am făcut voluntariat încă de anul trecut, fără a fi constituiţi într-o asociaţie. Anul acesta am reuşit însă să înfiinţăm şi acest ONG, din care fac parte, ca membri fondatori, Ilioiu Ioana, Adămoiu Amalia, Morar Adrian şi eu. Mai avem în jurul nostru şi alţi prieteni care se implică în ceea ce facem. Pentru ziua de 1 mai vom organiza o vânătoare de ouă, în curtea Castelului, la care îi invităm să participe pe toţii copiii din localitate, cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani”, a spus Cristina Râmboiu, unul dintre membrii Asociaţiei.

Pentru a participa, copiii pot fi înscrişi de către părinţi până la data de 29 aprilie.

Ei vr fi împărţiţi în trei gupe, în funcţie de vârstă. Fiecare grupă are la dispoziţie câte 15 minute să caute ouă de ciocolată, bine ascunse în iarbă de către organizatori. Copilul din fiecare grupă care a descoperit cele mai multe ouă va primi titlul de Iepuraşul Anului. Toţi vor pleca acasă cu dulciuri la pachet, dar şi cu ouăle găsite în timpul vânătorii-concurs.

Nu există taxe de înscriere, iar costurile acţiunii vor fi suportate de către organizatori şi din sponsorizări.

Pentru a-i înscrie în concurs pe cei mici, părinţii sunt rugaţi să ia legătura cu unul dintre următorii organizatori: Adămoiu Amalia. Bîrsan Lavinia, Ilioiu Ioana, Miclea Antonia, Rîmboiu Cristina. Ora începerii vânătorii va fi anunţată după închiderea listelor de înscriere.

 

(Cristina Cornilă)

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.