Sâmbătă, meci de handbal în sala de sport de la ,,Radu Negru”


După o lungă așteptare, handbalul masculin făgărășean se întoarce acasă, în sala de sport a CN „Radu Negru”.
Sâmbătă, 25 septembrie, începând cu ora 12:00, in cadrul etapei a 2-a campionatului național „Divizia A”, va avea loc partida dintre CSM FĂGĂRAȘ şi CSM ODORHEIUL SECUIESC.
Accesul spectatorilor in incinta bazei sportive se face conform legislației in vigoare:. Conform Ordinului comun al MTS și MS, pot participa ca spectatori persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
Conform noului protocol medical, minorii nu mai sunt obligați să se testeze, fiind astfel exceptați de la regula testării, atât ca sportivi, cât și ca suporteri.
,,Vă rugam sa respectați normele sanitare impuse de către autoritățile statului si sa participați ca spectatori la eveniment având asupra dumneavoastră cartea de identitate, certificatul de vaccinare sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR/antigen rapid. Copiii cu vârsta pana la 14 ani beneficiază de gratuitate la accesul in sala de sport, iar prețul unui bilet pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani este de 5 lei. Va mulțumim pentru înțelegere si va așteptăm in număr cat mai mare pentru ai încuraja pe handbaliștii noștri“, au transmis reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Făgăraş.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.