Se colectează deșeuri voluminoase în comuna Comăna


În această săptămână, în comuna Comăna se desfășoară o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase. În cadrul acestei campanii se colectează obiecte voluminoase, care nu mai sunt utilizate în gospodării, precum mobilier, saltele, textile (preșuri, haine, încălțăminte), obiecte sanitare (chiuvete, căzi, vase de toaletă) etc.

Viorel Grusea, primarul comunei Comăna

Edilul comunei Comăna, Viorel Grusea, a declarat că au fost aduse containere speciale în fiecare sat al comunei, iar oamenii pot merge să le depoziteze în mod gratuit.

,,Avem în această săptămână o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, cum ar fi mobilă, saltele, haine. Nu se coelctează electrocasnice. Firma care se ocupă de această campanie a amplasat în fiecare localitate a comunei containere speciale în care locuitorii comunei pot depozita aceste deșeuri. Campania este valabilă doar în această săptămână și este gratuită”, a declarat primarul comunei Comăna, Viorel Grusea.

NU se colectează deșeuri din construcții, biodegradabile (resturi vegetale, piei de oaie, rumeguș), menajere (care se strâng în zilele de marți și vineri de către firma de salubritate), selective, electrice și electrocasnice (care se colectează în campanii separate).

NU se amestecă deșeurile voluminoase cu cele periculoase, menajere, biodegradabile și reciclabile.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.