Și-a făcut mașina praf, în Sâmbăta de Jos, în timp ce conducea sub influența alcoolului


Șoferii care au trecut duminică pe Drumul Național 1 au putut observa o mașină făcută praf și izbită de zidurile unui imobil și de un stâlp, pe partea stângă a sensului de mers spre Sibiu, în localitatea Sâmbăta de Jos.

De fapt, în dimineața zilei, în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Făgăraș au identificat un bărbat, în vârstă de 34 ani, după ce acesta a condus un autoturism pe raza localității Sâmbăta de Jos și, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției de mers a vehiculului, ceea ce a dus la lovirea zidurilor unor imobile.

Polițiștii sosiți la fața locului au observat din comportamentul conducătorului auto că acesta părea să fi consumat alcool, motiv pentru care au procedat la testarea bărbatului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, iar rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur.

În consecință, șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Mașina făcută praf a rămas multe ore la locul unde a avut loc accidentul și a fost probabil cea mai bună avertizare posibilă pentru șoferi și cel mai bun îndemn la un condus prudent.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.