Tinerii sportivi făgărășeni de la ACS NNN Făgăraș se impun la competiția sportivă Brașov Indoor Cup


acs fagaras dragos bogdanÎntre 3-5 februarie, la Brașov se desfășoară una din cele mai importante competiții de fotbal juvenil din țară – Brașov Indoor Cup. La această competiție participă peste 200 de echipe de tineri sportivi, atât din țară, cât și din străinătate. Printre acestea sunt și tinerii sportivi făgărășeni de la ACS NNN Făgăraș, antrenați de Bogdan Dragoș, care au și reușit să se impună.

Sportivii sunt în grupa C, alături de echipele CFR Cluj, Blacksea Năvodari și Astra Kids București.

Duminică, 3 februarie, am avut meci cu Astra Kids București, după un meci echilibrat, am terminat la egalitate – 1-1. Pentru noi a înscris Nicolas Codâia. Luni, în cel de-al doilea meci al grupei i-am avut alături pe cei de la Blacksea Năvodari. La capătul unui meci extrem de disputat am reușit să ne impunem cu 3-2, la pauză scorul era 1-1. Pentru ACS NNN Făgăraș au înscris Ludu Matei – 1 gol și Dobrea David – 2 goluri“, ne-a declarat Bogdan Dragoș, antrenorul echipei făgărășene.

Brașov Indoor Cup este una dintre competițiile de tradiție rezervate copiilor, la acest turneu participând numeroase echipe din țară, dar și din străinătate.

Echipa ACS NNN Făgăraș:

Codâia Nicolas, Stama Mateo, Hârțoagă Bogdan, Șofariu Deian, Bruda Luca, Sucaciu Luca, Pop Patrik, Popa Patrik, Ludu Matei, Olea Sergio, Dobrea David, David Tecușan.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.