Un bărbat din Șercaia s-a dat drept femeie pe internet. A obținut imagini compromițătoare cu un alt bărbat și l-a șantajat


Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Şercaia este cercetat de polițiștii din județul Argeș, după ce ar fi șantajat un alt bărbat, cu imagini compromițătoare, pe care le-a obținut dându-se drept femeie.

„Din verificări s-a stabilit că în cursul lunii iunie, cel în cauză ar fi creat un cont fals pe o reţea de socializare, creând reprezentarea că acel cont aparţine unei tinere. Utilizând acest cont, cel în cauză ar fi obţinut fotografii în ipostaze compromiţătoare de la un bărbat din comuna Cuca, iar ulterior l-ar fi constrâns să trimită suma de 2.000 de lei, prin transfer bancar, ameninţându-l cu divulgarea imaginilor compromiţătoare”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul Județean de Poliție Argeș.

Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului din Șercaiua, luna trecută. De asemenea, cercetările au fost extinse şi cu privire la o persoană care a ridicat suma de bani în urma transferului bancar, scriu jurnaliștii de la mytex.ro.

„Cel în cauză, bărbat de 34 de ani din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, este cercetat în stare de libertate, în calitate de complice la sâvârşirea infracţiunii ce face obiectul cercetărilor”, precizează reprezentanţii IPJ Argeş.

Bărbatul din Şercaia a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, Judecătoria Piteşti dispunând, ulterior, arestarea preventivă pentru şantaj.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.