Un făgărășean care a încălcat ordinul de protecție, reținut de polițiști


 

violentaÎn dimineața zilei de 02 aprilie a.c., o femeie în vârstă de 49 ani din mun. Făgăraș,  a sesizat Poliția Municipiului Făgăraș cu privire la faptul că fostul ei concubin, împotriva căruia a fost emis un ordin de protecție, se află la domiciliul ei, deși conform măsurilor impuse prin ordin, a fost evacuat temporar din locuință, având obligația de a păstra o distanță minimă de 100 m. față de ea și de copiii săi, fiindu-i totodată interzis orice contact cu aceștia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că Judecătoria Făgăraș a emis pe numele acestuia ordin de protecție, întrucât a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de ”violență în familie” și ”încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție”.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov, fiind cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ”încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție”, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.