Un lider PNL dă BAC-ul la 42 de ani


Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a dat examenul de bacalaureat, la 42 de ani. „Sper să iau o notă bună! Sunt ambițios! Este un act de curaj faptul că la această vârstă dau Bacalaureatul“, a declarat el, pentru Antena 3.

„Am absolvit o școală profesională, nu am dorit să merg la liceu pentru că mi-a plăcut meseria de mecanic auto și am diplomă în acest sens. Nu este nicio rușine”, a spus Moroșanu.

„După acest moment, am plecat din țară pentru un trai mai bun, precum au plecat, din păcate, mulți români de-ai noștri în diaspora. După un timp, m-am întors în România. Mi-am făcut familie, am făcut o afacere și am decis să fac liceul la seral. Am terminat acum doi ani. Apoi am făcut un curs postliceal de tehnicieni silvici. Precizez că este prima dată când dau bacalaureatul!”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL Vrancea.

Liberalul a susținut luni proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul la Liceul „Simion Mehedinți” Vidra. Moroșanu este din anul 2017 prim-vicepreședinte al PNL Vrancea.

Primele rezultate la Bac vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

 

 
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.