Pentru că avem multe de spus!

.

10 spații comerciale din Piața Agroalimentară vor fi scoase la licitație


chioscuri piataAleșii locali, întruniți vineri, 3 august, de la ora 14.00 în ședință de îndată, au votat aprobarea încheierii contractului de locațiune între Municipiul Făgăraș și S.C. Piețe, Târguri și Oboare SRL. pentru bunuri imobile – spații comerciale, ce aparțin domeniului public al municipiului Făgăraș.

,,Astăzi s-a votat hotărârea prin care cele 10 spații comerciale au fost date în locațiune de către S.C. Piețe și în cel mai scurt timp, în termenul legal, vor fi scoase la licitație. Îi așteptăm pe toți producătorii, condițiile de licitație vor fi într-un caiet de sarcini. În termen legal vom anunța totul“, ne-a expolicat Tiberiu Drăgoi, administrator S.C. Piețe Târguri și Oboare SRL.

,,Am organizat ședința de îndată pentru acest lucru, am realizat recepția acelei investiții. După această adoptare a Consiliului Local, vom trimite această hotărâre la Prefectura Brașov, vom aștepta zilele legale pentru a fi verificată această hotărâre. Apoi va urma procesul de predare în locațiune către SC Piețe și Târguri, iar ulterior directorul societății va face procedura de scoatere la licitație, probabil acest lucru va fi făcut la sfârșitul lunii august“, ne-a spus și primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

piata agroalimentaraAstfel, consilierii au aprobat locațiunea pe o perioadă de 5 ani pentru bunurile imobile, adică spații comerciale ce aparțin domeniului public al municipiului Făgăraș, iar redevența este în cuantum de 9.814,34 lei/an și va fi achitată la data de 31 decembrie a anului în curs.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.