18 canistre cu motorină și ulei, furate de la o fermă din Ucea de Sus


  • Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal,  cu două persoane în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”

Sâmbătă, 27 aprilie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, din incinta fermei sale,  ar fi fost sustrase mai multe bunuri.

În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, o fermă din localitatea Ucea de Sus, din județul Brașov, unde au constatat că cele relatate se confirmă. Astfel, în urma verificărilor întreprinse, a rezultat faptul că, în urmă cu o noapte, dintr-o autoutilitară aflată în incinta fermei, ar fi fost sustrase 18 canistre cu motorină și ulei, în valoare totală aproximativă de 5000 de lei.

În scurt timp, investigațiile polițiștilor au condus la identificarea și la depistarea persoanelor suspectate, respectiv o tânără, de 22 de ani și un bărbat, de 32 de ani, care, după administrarea probatoriului, au fost reținuți și introduși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând că la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.