Pentru că avem multe de spus!

.

20 de copii de la Centrul de Plasament „Floare de Colț“, într-o tabără la Sibiu, organizată de Arhiepiscopia Sibiului


Timp de cinci zile, 20 de copilași cu deficiențe de la Centrul de Plasament „Floare de Colț“ din Făgăraș s-au distrat pe cinste la Sibiu! Aceștia au participat la o tabără organizată de către Departamentul de asistență socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului.

Proiectul denumit „Povești pentru suflet“s-a derulat în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret  Sibiu, care a asigurat cazarea gratuită în cadrul Centrului de Agrement din localitatea Ocna Sibiului, și cu Asociația „Filantropia Ortodoxă” Sibiu care a pus la dispoziție masa caldă pentru copii și pentru cei doi însoțitori, pe întreaga perioadă de cinci zile, anunță mitropolia-ardealului.ro.

„În aceste zile, copiii beneficiari au participat la numeroase ateliere interactive gastronomice, ateliere de mărgelit, jocuri interactive, drumeții, lecții de dans, jocuri de rol și acțiuni de prevenție în domeniul rutier. Toate aceste activități au fost coordonate de numeroase persoane voluntare, cadre didactice și reprezentanți ai instituțiilor publice, cu scopul de a le dezvolta copiilor aptitudinile practice, abilitățile școlare și competențele de comunicare”, a declarat penttu Mitropolia Ardealului inspectorul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, Marius Talmațchi.

Pe lângă activitățile menționate mai sus, copiii au vizitat Grădina Zoologică din Sibiu și Lacurile naturale sărate din localitatea Ocna Sibiului.

foto: mitropolia-ardealului.roLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.