Pentru că avem multe de spus!

.

50 de copii din parohiile Bărcut și Seliștat au primit ghiozdane și rechizite


În întâmpinarea noului an școlar 2020-2021, 50 de copii din parohiile Bărcut și Seliștat au primit sâmbătă, 13 septembrie, ghiozdane și rechizite şcolare, pentru a începe şcoala în condiţii prielnice. De asemenea, cei mici au primit si dulciuri.

Actiunea din două comunităţi parohiale din Protopopiatul Făgăraş a avut loc printr-un parteneriat cu Fundaţia „Dumbrava Minunată” din Braşov şi s-a desfăşurat respectând regulile de distanţare socială.

Darurile au fost împărţite cu ajutorul voluntarilor şi au ajuns la 50 de beneficiari. Valoarea totală a ajutoarelor a fost de 5.000 lei.

,,Această activitate a avut ca scop promovarea reperelor biblice şi patristice privitoare la pastoraţia părinţilor şi copiilor şi a modelului creştin de familie, precum şi sub­linierea rolului pedagogiei creştine în societatea contemporană ca urmare a îndemnului Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române care a intitulat anul 2020 Anul omagial al pastorației părinților și copiilor și Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români”, a spus preotul paroh Ionuţ Nemţanu.

 

Sursa: Mitropolia Ardealului
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.