A fost semnat contractul pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului municipal


Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, a semnat contractul de finanțare pentur proiectul „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal «Dr. Aurel Tulbure» Făgăraş“. Acesta a scris pe o rețea de socializare că întreaga procedură a durat aproape un an.

„Astăzi am semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Reabilitarea, modernizarea şi dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal «Dr. Aurel Tulbure» Făgăraş”, cod SMIS 126351, la sediul ADR Centru din Alba Iulia. Întreaga procedură, de la depunerea cererii de finanțare , în luna octombrie a anului 2018 și până astăzi, la semnarea contractului, a durat aproape un an. Proiectul vizează reabilitarea, modernizarea şi dotarea clădirii actualei secţii de pediatrie şi transformarea acesteia într-un Ambulatoriu Integrat în care vor fi relocate toate cabinetele medicale ce compun ambulatoriul, pe parcursul a 36 luni de implementare. Valoarea totală a cererii de finanțare contractate este de 11,339,458.00 lei din care 10,465,752.78 lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile“, a scris edilul pe facebook.
Prin realizarea acestei investiţii se dorește asigurarea unei locații optime din punct de vedere al amplasării, amenajării și echipării, în care să poată fi acordată asistență medicală de tip ambulatoriu atât pentru locuitorii Făgărașului cât și ai Țării Făgărașului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.