Pentru că avem multe de spus!

.

Accident pe DN1, la ieșire din Șercaia spre Brașov


accident sercaiaUn accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN1, la ieșire din Șercaia spre Brașov, între un microbuz și un autoturism. Din informațiile primite sunt trei victime, conștiente, fără leziuni sau traumatisme grave. Două dintre acestea au fost transportate la UPU Brașov.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stinc incendii cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ.

În jurul orei 06,40 un bărbat în vârstă de 37 ani din Făurei a condus un autoturism VW Transporter pe DN 1 dinspre Sibiu către Brașov. La km 217+400m s-a angajat într-o depășire în zona de acțiune a marcajului longitudinal continuu și a indicatorului rutier “depășirea interzisă” și a intrat frontal într-un autoturism marca Opel condus de un bărbat în vârstă de 58 ani din Brașov, care circula din sens opus. Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice. Din impact a rezultat vătămarea corporală a două persoane, pasageri în Opel. La această oră se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului. Se circulă alternativ, pe un singur sens“, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

foto: info trafic jud brasov
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *