Pentru că avem multe de spus!

.

Al doilea proiect finanțat prin Bugetarea participativă 2019 a fost finalizat


  • Al doilea proiect finanțat prin Bugetarea participativă 2019 a fost finalizat.

Un nou spațiu de joacă a fost amenajat în curtea creșei „Mămăruța” din municipiul Făgăraș. Angajații unității de învățământ vor putea desfăşura acum activităţi recreative cu copiii, benefice pentru sănătatea și dezvoltarea micuților.

Conform proiectului propus de către un cetățean al municipiului, a fost amplasat un complex de jocuri distractive compus din: tobogane, balansoare, figurine cu arc, o casă în miniatură și bănci. În plus, pe o suprafață de 51 mp au fost montate pavele cauciucate pentru prevenirea accidentărilor.

„Ne bucurăm de faptul că încă un proiect din cadrul procesului de Bugetare participativă 2019 a fost realizat. Această lucrare a fost imperios necesară, deoarece copiii nu aveau un spațiu cu mobilier urban unde să se joace”, declară Grațiela Balan, consilier Primăria Făgăraș.

Costul total al lucrărilor s-a ridicat la 39.834 de lei, au o perioadă de garanție de 24 de luni, iar recepția acestora a avut loc, în această dimineață, în prezența comisiei condusă de Mariana Oancea.

Procesul de Bugetare participativă, program pilot demarat de Primăria Municipiului Făgăraș în 10 mai și aflat în implementare din luna august, urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor prin implicarea acestora în dezvoltarea comunității. Alte 4 proiecte urmează să fie finalizate, iar stadiile acestora pot fi verificate oricând pe platforma www.bp.primaria-fagaras.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.