Pentru că avem multe de spus!

.

Anunț de mediu – Comuna Măieruș


comuna maierusComuna Măieruș, titular al proiectului „Înființare infratructură de apă și apă uzată în zona Valea Măierușului, comuna Măieruș, componenta C1 – captare și rețea de distribuție apă potabilă și C2 – canalizare ape uzate și stație de epurare“ anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare, pentru proiectul „Înființare infratructură de apă și apă uzată în zona Valea Măierușului, comuna Măieruș, componenta C1 – captare și rețea de distribuție apă potabilă și C2 – canalizare ape uzate și stație de epurare“ propus să fie amplasat în Valea Măierușului, comuna Măieruș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, strada Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni – joi, între orele 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmbv.anpm.ro/noutati.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.