Pentru că avem multe de spus!

.

Astăzi: peste 2.000 de lei, sancțiuni contravențioale aplicate de polițiștii locali șoferilor făgărășeni!


politia-locala15 conducători auto făgărășeni au fost azăti verificați de polițiștii locali! Oamenii legii au aplicat 10 sancționuni contravenționale, valoarea totală acestora fiind de 2240 de lei. Și asta doar în cursul zilei de astăzi, vineri, 2 august, în urma unui plan de acțiune.

„Azi 02.08.2019, Politistii Locali din cadrul Compartimentului Circulatie a Politiei Locale Fagaras au desfasurat un plan de actiune pe linia respectarii prevederilor Oug 195/2002, privind circulatia rutiera pe drumurile publice conform competentelor conferite de art.7 din Legea 155/2010. In urma acestei actiuni au fost verificati 15 conducatori auto si au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 2240 lei“, se arată pe pagina de facebook a Poliției Locale Făgăraș.3 thoughts on “Astăzi: peste 2.000 de lei, sancțiuni contravențioale aplicate de polițiștii locali șoferilor făgărășeni!

  1. Claude

    De cand au paznicii drept sa te opreasca pentru a te verifica? Greseste cine opreste la ei sa se legitimeze.

    Reply
  2. Mișu

    Auzi la ei serviciu rutier … verificare ….. plan de amenzi sunt 40 de polițiști locali ASA ZIS POLITISTI DE FAPT PAZNICI Care sunt platiti de primărie,……Deci 40 de salari in jur la 1000 de euro sau 4000 mi de roni …… faceti un calcul …..cîteva milioane de roni pe an ……

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.