Astăzi, se întrerupe traficul rutier pe strada Mihai Eminescu. Încep lucrările de reabilitare a reţelei de transport apă


Traficul rutier va fi întrerupt, începând din data de 22.03.2022, pe strada Mihai Eminescu, tronson de la intersecţia cu sens giratoriu (str.Teiului/Școlii) până la intersecția cu str.1 Decembrie 1918/Aron Pumnul.

Această informare este efectuatã de APĂ CANAL SIBIU S.A. sucursala exploatare Făgăraş, str. Şos. Ileni, nr. 1, loc. Făgăraş, jud. Braşov, telefon 0268211218/0268213009, legal reprezentată prin doamna inginer şef sucursală – ing .Cristina Rădoiu, care anunţă că:

Marți, 22 martie 2022, vor începe lucrările de reabilitare a reţelei de transport apă pe strada Mihai Eminescu.

Pentru informarea conducătorilor auto care au intenţia să se deplaseze pe strada Mihai Eminescu, tronson de la intersecţia cu sens giratoriu (str. Teiului/Școlii) până la intersecția cu str. 1 Decembrie 1918/Aron Pumnul, traficul rutier pe acest tronson va fi întrerupt din 22 martie 2022 până în data de 01 aprilie 2022, în intervalul orar 08:00 – 19:00.

Accesul pe străzile 1 Decembrie 1918 și Aron Pumnul poate fi realizat din str. Mihai Eminescu dinspre Piața Agroalimentară.

Pentru ca lucrările să se desfăşoare conform graficului, în această perioadă conducătorii auto şi proprietarii care beneficiază de parcare/zonă de aprovizionare, pe această stradă, sunt rugaţi să nu parcheze, folosind străzile adiacente și propunem corelarea acestora cu programul lucrărilor de execuție, respectiv intervalul orar 08:00 – 19:00.

În toată această perioadă, APĂ CANAL SIBIU S.A. sucursala Făgăraş va transmite în permanenţă informări referitoare la stadiul lucrărilor, astfel încât să fie cunoscute din timp reglementările de trafic ce vor fi aplicate înainte de începerea lucrărilor.

Operatorul apă-canal cere scuze pentru disconfortul creat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.