Astăzi, ședință extraordinară convocată de îndată de Consiliu Local. Care este ordinea de zi


Astăzi, de la ora 15.00, consilierii locali sunt convocați în ședință extraordinară de îndată. Ședința va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș.

ORDINEA DE ZI a Ședinței extraordinare – convocată de îndată, cu prezență fizică, a Consiliului Local al Municipiului Făgăraș:
1. Proiect de hotărâre privind alegerea unui consilier ca președinte de ședința ( FEBRUARIE, MARTIE și APRILIE 2023).

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea protocoalelor de colaborare încheiate între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și U.A.T.Făgăraș pentru implementarea proiectului „HUB de Servicii MMSS-SII MMSS” COD MYSMIS 130963.

3. Proiect de hotărâre privind actualizarea documentației tehnico-economice faza D.A.L.I. și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea Cinematografului Transilvania din Municipiul Făgăraș, județul Brașov” și încetarea efectelor HCLmr.357/31.10.2022.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Art.l și Art.5 din HCL.nr.358/2022.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management și a caietului de obiective, în vederea ocupării postului de manager al Muzeului Țării Făgărașului „Vaier Literat” Făgăraș, instituție de cultură din subordinea Consiliului Local Făgăraș.

6.Proiect de hotărâre privind modificarea Art.3, Art.4 și Art.5 din HCL nr. 411 din data de 22 decembrie 2022 privind aprobarea Studiului de oportunitate privind modalitatea de gestiune a serviciului de salubrizare pentru activitatea de eliminare, prin depozitare, a deșeurilor reziduale, a deșeurilor stradale, a deșeurilor de pământ și pietre provenite de pe căile publice, a reziduurilor rezultate de la instalațiile de tratare a deșeurilor municipale, precum și a deșeurilor care nu pot fi valorificate provenite din activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a locuințelor, provenite de pe raza UAT Municipiul Făgăraș, la depozitele de deșeuri nepericuloase, a Caietului de sarcini, a Regulamentului și a Contractului-cadru, precum și a formei de gestiune.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.