Pentru că avem multe de spus!

.

Au fost sărbătorile… cu dosare penale pentru alcool la volan


alcool volanMai mulți făgărășeni au petrecut prea mult de Paști și apoi s-au urcat băuți la volan. Au fost prinși, însă, de oamenii legii, care le-au și întocmit dosare penale.

Astfel, marți seara, polițiștii făgărășeni au depistat un bărbat de 39 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe strada Câmpului, din municipiul Făgăraș, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto cu etilotestul, rezultatul a fost de 0,45 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni, 9 aprilie, în jurul orei 00.20,  tot polițiștii făgărășeni au depistat un tânăr  de 19 ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe str. 13 Decembrie, din municipiul Făgăraș, fără să posede permis de conducere.

La testarea conducătorului auto cu etilotestul, rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot luni, 9 aprilie, în jurul orei 17.45,  oamenii legii făgărășeni au depistat un tânăr  de 19 ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un moped  neînmatriculat pe str. Râului, din localitatea Ileni.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La testarea conducătorului auto cu etilotestul, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.