Avea ordin să nu se apropie de nevastă, dar tot a făcut-o. Acum este sub control judiciar


La data de 8 martie a.c., în jurul orei 01.33, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat din oraşul nostru a încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis de către Judecătoria Făgăraș.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că pe numele bărbatului, în vârstă de 43 ani, Judecătoria Făgăraș a emis la data de 21 noiembrie 2019, ordin de protecție valabil 6 luni.

Cu toate acestea, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul provizoriu, în sensul că s-a deplasat la domiciliul soției sale, unde, pe fondul unor discuții în contradictoriu, și-au adresat reciproc cuvinte și expresii jignitoare.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar ulterior instanța a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.